Egy átlagos bevásárlás

Már tegnap szerettem volna pénzt kivenni (mert már majdnem elfogyott a kp.) és elmenni vásárolni, de nem jött össze (cserébe egész délután és este az egyetemen voltam, csináltam a beadandómat és közben hallgattam mindenféle zenét, illetve kihasználva a korlátlan adatforgalmat megnéztem pár filmelőzetest is). Persze én voltam a béna… Először már az ATM előtt jutott eszembe, hogy ennyi pénzt nem is fogok tudni kivenni, mert a limitem alacsonyabb… Visszamentem a szobámba, visszakapcsoltam a laptopot, és kiderült, hogy én vagyok a buta, mert bőven magasabb a limitem (már egyszer megváltoztattam…). Ezután vissza az ATM-hez, kártya be, értéket kiválaszt és erre kéri hogy diszkréten írjam be a kártyám personal number-jét… Na mondom ez meg mi a halál? PIN nem lehet, hisz azt korábban már PIN-nek írta (ahol választani kellett a készpénzfelvétel, a PIN-módosítás és a kilépés között), ráadásul nagyon hosszú a hely neki, hát biztos a kártya száma. Hehe, de azt hogy írjam be amikor benn van az ATM-be??? Na, erre elegem lett, éhes is voltam, kiléptem és elmentem enni az ALMA-ba. Ma újabb kör :-) Előre készültem, felírtam egy papírra a kártyám összes adatát (PIN-t nem, és már millió darabba téptem, szóval nem érdemes a leuveni kukákat feltúrni…), és akkor jött a personal number-es rész, én meg elkezdtem beírni a kártyaszámot… Kb. 8 szám után az ATM elkezdett csipogni, ami gyanús volt, és rájöttem, hogy ez hülyeség, miért is kérné az ATM a kártyaszámot. Beírtam a PIN-t. Kiadta a pénzt. LOL. Elég gáz hogy ilyen béna vagyok… De hogy valami érdekes is legyen ebben a bejegyzésben, lássuk mit vásároltam ma:

2db 30l-es szatyor – 0.20 €
4db Ristorante Pizza – 8.82 €
2db 4×50g-os KitKat Chunky csoki – 4.08 €
3×44g-os kókuszos Côte d’Or csoki – 1.19 €
3×44g-os kávés-rumos Côte d’Or csoki – 1.22 €
120g Isostar narancsos pezsgőtabletta – 5.25 €
15×10-es kiszerelésű papírzsepi – 1.98 €
2×2 sütőben elkészíthető Baguette – 2.50 €
2×120g sonka – 3.63 €
1.1kg Granny Smith zöldalma – 2.19 €
0.5kg szeletelt tartós kenyér – 1.50 €
250g emmentáli sajt – 3.04 €
250ml Adidas tusfürdő – 2.05 €
400g Nutella – 2.01 €
Meggylekvár – 1.63 €

Nos ezek közül tusfürdőt most vettem másodszor, pezsgőtablettát harmadszor, a többi általában kell, de ez most minimum egy hétig biztos kitart. Általában ezeket szoktam venni. Néha még joghurtot, vagy másfajta csokit… Na azt hiszem ma is elmegyek az egyetemre, valamiért most nem megy az SSH, azaz nem tudok belépni innen a tanszéki számítógépekre. Meg onnan a net is korlátlan + sétálok, ami jó.

6 thoughts on “Egy átlagos bevásárlás

  1. Eszter

    Hűha. Jó sok szatyrod lehet, ha bevásárlásonként veszel kettőt. És hol marad a környezettudatosság? Tessék vinni a régieket!
    Kókoszos Cote d’or nyamííííííí. Azt hiszem, ha magamra lennék utalva, nálam is így nézne ki a vásárlás: némi instant kaja és sok sok csoki:D

  2. Péter I. Pápics Post author

    A helyzet az, hogy a szatyrokat felhasználom (egyébként meg eleve 100%-ban újrafelhasznált szatyrokat veszek, azért ilyen drágák…) – ugyanis a heti két edzés után termelődő koszos (izzadt, stb) ruhát valamibe bele kell tennem addig, amig a hétvégén eljutok a mosodába. És hidd el, azután azokat a szatyrokat már nem lehet tovább használni :-D És nem csak instant kaját eszem, rendszeresen járok az ALMA-ba (menza). Jó hogy írtál :-)

  3. Flóra

    Szia!

    Ha együtt is élünk egyszer, ezért nem Te fogsz bevásárolni! Más nem lenne, csak pizza, csoki, meg ugyanaz a felvágott örökkön örökké! :)
    A szatyrokról nem is beszélve… Használjál papírt!
    Puszi, Fló

  4. Flóra

    Hmmmm… Jelent az valamit, hogy az előző bejegyzés címében az “Egyetemi idill”-t rendszeresen “Egyetemi dili”-nek olvasom?!? :)

    Flóra

  5. Gelencsér Zsuzsanna

    Szia!

    Látom, a főeledel azért a csoki (na meg a Pizza). Finom is az!!!!!!!!!

    Anyu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.