Nátha

Sajnos kissé meg vagyok fázva. Ez azt jelenti, hogy napi 50-100 zsebkendőt fogyasztok… Tegnap gondolkodtam is azon, hogy elmenjek-e kézilabdázni, de végül elmentem, mert emlékeztem, hogy edzésen soha nem szokott folyni az orrom. Ez így is volt, szóval örültem :-)

  • Megjött (hozta a postás) a “zöld cetli”, úgyhogy most már bármikor elmehetek és felvehetem (5 € ellenében) a Residence Permit / Identity Card-omat a City Hall-ban. Holnap vagy hétfőn el is megyek érte.
  • Válaszolt az itteni ERASMUS koordinátor: ha módosítani akarom a Tanulmányi Szerződésemet, akkor azt itt Prof. Jos Rogiers-el kell aláíratni (és erről egy ideiglenes másolatot a koordinátornak leadni). Miután Petrovay-val is aláírattam, majd arról is kell az itteni egyetemnek egy másodpéldányt csinálni. A vizsgaidőszak vége után semmi hivatlos teendőm nincs, elég csupán e-mailben kérnem, hogy küldjék el nekem – pontosabban Petrovay-nak – a Transcript of records-omat (azaz a teljesítési igazolást).

Ennek örömére meg is vettem a repülőjegyemet haza – 2008. február 5-én 19:40-kor szállok le a 2A-n. Remélem sokan vártok majd :-) Egyébként szerintem lazán haza tudom vinni minden cuccomat (két körben). Közben tegnap megvettem a Galactic Astronomy könyvet is, mert végre megérkezett az itteni jegyzetboltba is (62 € volt, de ennyi lett volna az Amazonon megrendelve is, mert az az 50 € házhozszállítás nélkül lett volna annyi…). Egyébként tegnap végre rávettem magam és megcsináltam a Solar Physics-re a feladatomat, amit ma be is adtam. Úgy látszik ez a nátha valamilyen szinten ösztönző hatással is van rám… Hogy mik vannak… Sajnos december 22-én nem dolgozik a fodrász ahova otthon járni szoktam, úgyhogy kénytelen leszek még itt elmenni és levágatni a hajam, ami először is drága lesz (nem is kicsit), másodszor is fogalmam sincs hogy fogok kinézni utána. Egyébként lehet hogy azt mondom majd, hogy vágja olyanra, amilyenre akarja :-D Csak rövid legyen és sportos ;-)

Na azt hiszem most haza megyek, elég volt mára az egyetemből. Egyébként esik az eső, úgyhogy ma ki fogom hagyni a gyeplabdát, nem szeretnék ráfázni erre a megfázásra. Jövő héten úgyis elmarad a kézilabda, majd akkor szerdán és csütörtökön is hockey-zok. Holnap Steven-nel valószínűleg megírjuk a Milky Way Galaxy beadandóját, aztán este meg lesz a Madagaszkár a VT4-en :-) Közlegénynek semmi esélye… Ha minden igaz a következő bejegyzés december 1-jén várható, és két szempontból is különleges lesz. Az egyik, az a nagy csoki teszt lesz, a másik meg találós kérdés, aki kitalálja, annak viszek egyet a tesztgyőztes csokiból ;-)

Ui.: este elmentem megvenni pár csokit a teszthez, és látom, hogy már áll a város nagy fenyőfája :-) Szép lesz…

One thought on “Nátha

  1. Flóra

    Szia!

    Cicád örül és szomorú is egyszerre. Örül, hogy jössz haza (mostmár biztosan), hogy jegyed is van, de sajnálja, hogy ilyen sokára!!! (Igaz, már beírtam a naptárba.)

    Továbbá, kedves közlegény, szerintem egy párszor már láttad ezt a filmet, beszélgetnél inkább velem filmnézés helyett! :)

    A december elsejei bejegyzésig miért kell olyan sokat várni? A meglepetés (találós kérdés) pedig biztos az lesz, hogy másnap már 49 hónapja leszünk együtt! Szóval kérem a legfinomabb csokikat személyesen felszolgálni! :D

    Nagyon örülök, hogy kint levágatod a hajad, én bízom a kinti fodrászokban, kérdezd meg Stevent és másokat, hova érdemes menni. Hátha valami új fazonú frizurát vágnak neked és nem fogsz mindig ugyanúgy kinézni.

    Eszter leveléről írj nekem egy mail-t légyszi (véleményt).

    Puszi, hiányzol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.