Namostmáraztánejnye…

Ma márpedig időben lefekszem (azonnal a Világok harca c. film után), holnap időben felkelek (és reggelizni is fogok, mert ez már nem állapot) és most már aztán igazából tényleg rendesen fogok tanulni, nem úgy mint ma, amikor nem igazán és nem is rendesen nem is tanultam… Ejnye… Pedig itt hever előttem minden anyag, neki is lendültem párszor, de olyan unalmas, hogy nagyon. És amilyen buta vagyok még jókedvre-derítő csokit sem vettem, és holnap zárva lesz minden :-( Így azért nem olyan könnyű tanulni. Hétfőn csokit kell szereznem. Szigorúan a tanulás érdekében. Holnap este majd beszámolok.

3 thoughts on “Namostmáraztánejnye…

  1. Mama

    Csak aztán tartsd is be, amit elhatároztál. Semmi lógás!!!Ejnye, ejnye…Persze jó a csokihiányra hivatkozni! /Na, nem akarlak ám bántani, csak egy kicsit piszkállak./
    Puszi!

  2. Anyu

    Már megint a halogatás, átütemezés, stb. van soron? Nem vagy Te Bálint! Vegyél már erőt Magadon, semmi más dolgod nincs!

    Puszi!

  3. Péter I. Pápics Post author

    Egyébként a film egész jó volt, csak a vége felé kezdett elég félelmetes lenni (főleg így egyedül), aztán a vége meg olyan amerikai volt… Gáz… Szerencsére tudtam még Flórával beszélni mielőtt lefeküdtem volna – valószínűleg ez mentett meg attól, hogy valami szörnyűt álmodjak ez után a tévézés után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.