Az égi mechanika vizsga margójára

Ma letudtam a 2008-as év utolsó vizsgáját (Égi mechanika 5 – a KHTP egyensúlyi megoldásainak stabilitása: jeles). A vizsga nem érdemel túl sok szót, inkább a körülmények. Tegnap egész nap tanultam, de nem akartam edzést kihagyni, így elmentem… Szörnyen rossz volt, nem éreztem jól magam, dekoncentrált voltam, ingerlékeny, hatalmasakat estem (jobb könyököm megint olyan, mint valami utcai harcosnak…), jobban tettem volna ha itthon maradok. Ezek után este még tanultam, aztán nem tudtam elaludni, járt az agyam, egész éjjel forgolódtam, reggel nem tudtam rávenni magam hogy felkeljek, pedig akartam még tanulni (csak azt tudnám minek…), a takaró alatt melegem volt, anélkül fáztam, fájt a fejem, brrr… Utálok vizsgázni, pontosabban vizsgára tanulni. Egészen addig a pillanatig, amíg nem kapom meg a tételt. Onnan már általában OK. Szóval most már OK :)

3 thoughts on “Az égi mechanika vizsga margójára

  1. Flóra

    Biztos, hogy csak a vizsga volt a baj? Azt mondtad, most már könnyebben veszed a vizsgákat, bár a leírásól nem úgy tűnik.
    Puszi!

  2. Péter I. Pápics Post author

    A vizsgát elég lazán vettem, nem is rinyáltam, de azért nem éreztem tőle jól magam. És már napok óta nehezen alszom, most meg főleg rossz volt. Igazából az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam aludni. Meg bosszantott, hogy nem tudtam élvezni az edzést :( De itthon senkit nem kergettem őrületbe azzal, hogy vizsgázni fogok és “nem tudok semmit” :D

  3. Mama

    A vizsgához gratulálok! De talán egy kicsit lazítani kellene, mert az alvás- és egyéb problémák a túlhajszoltságtól lehetnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.