Téli kéktúra a Zemplénben

Hétvégén voltunk kéktúrázni a Zemplénben. Nagyon szép idő volt, így a hideg sem gátolt meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat. Mostanra készült el a szokásos beszámoló, tessék olvasgatni, meg nézegetni a képeket, szintábrát, Google Earth file-t, stb. A Nagy-Milicen dél körül is -7°C volt, ami a 10-20 centis hóval igazi téli hangulatot árasztott :) A Füzéri vár pedig szuper! Szóval jó volt, a többi pedig ott van a beszámolóban. Sajnos elérkezett a szigorlatra tanulás ideje :(

7 thoughts on “Téli kéktúra a Zemplénben

  1. Eszter

    Egész jó kis leírást dobtál össze. Mondjuk egy apróság kimaradt: miért késtél Hollóházán?:)))) Egyébiránt pedig ne köszönd meg nekünk ezt a túrát, mert mi ugyanúgy szreetünk ám veled túrázni. Szóval mondanám, hogy szívesen, de ez olyan, mintha áldozatot hoztunk volna:)

  2. Mama

    Jó “kis” túra lahetett, és nagyon szépek a képek!/Anyuék kb. fél 3-kor indultak haza, visznek némi zserbót stb. Jó étvágyat!/

  3. j

    hát Péter, én csak ámulok, bámulok…a világ tényleg nagyon kicsi, az internet meg egy csoda dolog(:szépek a képeid, és kösz, hogy rólunk is csináltál(:

  4. Péter I. Pápics Post author

    Bizony, hihetetlen milyen véletlenek vannak… (Hogy másoknak is tiszta legyen, van egy blog, sylverdevil blogja, amit “j” és én is olvasunk, ráadásul én nem is olyan rég óta, aztán a túra után kommenteltem oda, hogy voltam a Nagy-Milicen, és “j” is ugyan ezt kommentelte – mármint hogy ők is -, aztán kiderült, hogy róluk csináltam képet és ők kínáltak meg csokis sütivel a csúcson…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.