NightRide (6.)

Okulva az egy héttel ezelőtti enyhe fejetlenségből, most előre megterveztem és kihirdettem a három szakaszból (etapból) álló útvonalat (a linken sorban a zöld, kék és sárga), és a zsúfolt Gödör helyett a nyugis Szabadság teret jelöltem ki találkozási pontnak. Elég annyit mondanom, hogy erőfeszítéseimet teljes siker koronázta és mindenki nagyon jól érezte magát – mind a kijelölt útvonal, mind az új start-helyszín elnyerte a résztvevők (az elején ~20 fő, a legvégén 9 fő) tetszését. Nem csak szerintem volt ez az eddigi legjobb éjszakai tekerés.

Egyébként én 63 km-el (benne a Gellért-hegy és a Vár megmászásával) a lábamban hajnali háromkor értem haza. Végigtekertük a belvárost, a Kiskörutat, a Nagykörutat, az Andrássy utat, a Margitszigetet, kurjongattunk az Alagútban, köröztünk a Clark Ádám téren a körforgalomban :), megmásztunk két “hegyet” és amint az a fenti képen (köszi, Wilika) is látszik, nem maradt el a bringaemelés sem (a kínai turisták nagy örömére). Az est fénypontja pedig az volt, amikor lámpáinkkal világítottuk ki a Gellért-hegyen a Szabadság-szobrot, majd elindultunk lefelé, és én a táskám igazgatása közben majdnem elvittem egy sorompót :D Hirtelen elémugrott, de sikerült fél méterrel előtte megállnom… Jó volt!

3 thoughts on “NightRide (6.)

  1. Wilika

    Sajnálom, hogy nem tudtam maradni, nem tudom mi történt, de így még nem szúrt ki velem ez a nyereg. :S
    (Vitéz az “itt a tavasz dagad a …” hangzású örök igazságban látta meg a rejtély megoldását)

  2. Péter I. Pápics Post author

    Szerintem vagy még előrébb kéne húzni azt a nyerget, vagy még egy kicsit előre dönteni. Vagy mindkettő… Mielőtt még újat vennél, próbáld meg.

  3. Zeo

    De ha az sem jó, megszereljük a következő éjszakázáson :)

    Amúgy pedig köszönöm a szervezést, nagyon jó volt a tekerés és a társaság :) Legközelebb is próbálok jönni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.