“Úgy tekerek a flaszter majd szétszakad”

Ma nélkülem megy a NightRide, mert holnap jön a floorball-szezon utolsó meccse, és szeretnék kipihenten menni – úgyhogy végre van egy kis időm blogot írni, mert gyűlik ám a sok téma. Mára viszont inkább csak egy kis zene, minimális sztorival. Mellesleg a flaszter jelentése aszfalt.

A klipp több dolog miatt került ide (annak ellenére hogy nem szeretem ezt a stílust). 1) Qka MC rokon, 2) I love Budapest, 3) Buppa – a biciklis futár rapper megmondja a tutit és közben még a Bagaboo táska is bevillan, 4) a film egy fényképezőgéppel (Canon EOS 5D Mark II) készült, csak ma már itt tart a technika, hogy a digitális tükörreflexes gépekkel Full HD videót lehet felvenni, 5) a rap ellenére ez a szám nagyon jó!!!

És akkor egy kis énblog: pénteken betekertem az ELTE-re az INDEX-emért, de nem a szokásos oda-vissza 24,42 km-es útvonalon mentem veseszétrázós gyászos bringautakon kacskaringózva, hanem nagyjából a legrövidebb autóúton. Ez annyit tesz, hogy odafelé Béke, Lehel, Váci, Bajcsy, Kiskörút (az Astóriától az Üllőiig ügyesen kikerültem a dugót, fogalmazzunk úgy, hogy egy villamos sebességével ;D), Rádai, Petőfi-híd, ELTE, majd visszafelé végig a Nagykörúton 30-42,3 km/h-val, vagy épp az álló autók között csorogva, majd Váci, Lehel, Béke. Ez így nettó kevesebb mint egy óra tekerés volt a szokásosnál jóval rövidebb (20,95 km) útvonalon, jóval tempósabb átlaggal. Élveztem!

4 thoughts on ““Úgy tekerek a flaszter majd szétszakad”

  1. Wilika

    Én már ott tartok, hogy naponta többször nézem :$ :D
    És jah, kicsit több ez a film, mint amint a gép bemutatására csináltak. (emlékszem, Gaze-zel ültünk a CS4 napon, néztük a filmet, és feltettük a kérdést: Ez most miért volt jó? – Mert a készítők helikopterezni is akartak. :D)

    Az ilyen “rap ellenére”, meg egyebek… ugyanmár, látod, hogy milyen frankó számot lehet ebben a stílusban is összehozni. :)
    Tudod, nincs hülye stílus, vagy hangszer, csak hülye ember aki játssza/játszik rajta. ;) :D

    az ilyen sebességadatokkal meg óvatosan, mert még rólad is elneveznek egy “P időállandót” vagy mit. :P (de stimmt, nekem is élmény volt, mikor konstans 37-40-nel húztam fel a Margit hídtól a Szépvölgyiig. :) (bár nem emlékszem rá, de tuti volt valami kis hátszél, vagy szimplán csak baromi jól voltam))

  2. Wilika

    Tudod, mikor Bios elé kivágott a nő, és ott mondta, hogy megy 50-nel is a körúton.
    Aztán Bonnie-ék ráugrottak a témára, és nem hitték el neki sehogysem, hogy ő tényleg megy 50-nel, aztán kitalálták a “B-számot” (időállandót, mittomén mi volt a pontos név),
    miszerint ha te pl. 25-tel mész, akkor csak 0,5 B-vel haladsz… de a topicjában az esetnek jobban utána tudsz nézni.

  3. Steppenwolf

    Még szép hogy élvezted, körút a legvígabb menő útvonal ahogy 50-nel repesztessz a villamossínek közt amíg mindenki a másik kipufogóját szagolja a dugóban meg előzöd a villamosokat amikor már az a “bottle neck”. (Kivétel fél évente azt a 2 napot amikor egy-egy autós szándékosan és leplezetlenül ki akar nyírni.) Ezzel csak az mérhető össze amikor rakparton van egy kis hátszeled, és a bicajjal egyként suhansz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.