Nők…

“Mi férfiak olyanok vagyunk, mint valami kütyü, itt nyomsz kettőt, ott csavarsz és működünk, ti nők inkább olyanok vagytok mint egy varázsgömb, mindenféle hókuszpókuszt kell mondani, és még akkor sem tuti hogy az sül ki belőle, amit akarunk.” (Önidézet)

12 thoughts on “Nők…

  1. Mama

    Hát akkor rajta! Gyakorold a “hókuszpókuszt”, hátha használ! / Hogy hol, azt nem tudom…/

  2. Flóra

    A helyzet az, hogy ezt a nagy életigazságot akkor mondta Peti, amikor Skype-on beszélgettünk pár napja… Remélem, nem (csak) én ihlettem. Amúgy ha a női része valamelyest elgondolkodtató is, azt hiszem, a férfiakra vonatkozót cáfolnom kell. Sokkal bonyolultabbak vagytok… :)

  3. Péter I. Pápics Post author

    Még hogy mi bonyolultak :D Akkor a nők meg valahol a kvantummechanika után következnek. Bár abból is négyest kaptam, szóval van remény ;)

    Hogy Flórát feloldozzam, NEM ő ihlette a nagy gondolat megfogalmazódását, hanem csak úgy a nők általában. Nem egy nő, és nem is több konkrét nő, mielőtt bárki megkérdezné.

    Veszélyes vagyok ám, ha a barátaimmal mélyebb beszélgetésbe merülök, olykor képes vagyok ilyen nagy igazságok (na jó, sejtések) megfogalmazására…

  4. lukkat

    A férfiakra vonatkozó meglátással kapcsolatban kicsit módosítanám a Pápics-féle sejtést……………. “mint valami kütyü, itt nyomsz kettőt, ott csavarsz és működünk”…………. csak az a fránya gomb néha beragad és hiába nyomkodod, csavarod :)

  5. Péter I. Pápics Post author

    Ejnye… Na jó, előfordul, végül is általában nincs olyan kütyü, amire 3 évnél hosszabb garancia van, így ez nem is olyan nagyon meglepő. De akkor legalább tudod, hogy a fránya gomb romlott el! Az biztos hogy egy működő és egy rossz GPS-t meg tudok különböztetni, de ugyanez két varázsgömbbel már nem biztos hogy sikerülne :D

    Na jó, megadom magam, lehet hogy kicsit eltúloztam az állítás férfi oldalát – köszönöm a kiegészítést ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.