Bagaboo – terv

Lesz Bagaboo futártáskám, mert az nagyon jó! Nagyon nagyon (hogy miért, azt a linken leírják, de már személyesen is láttam/éreztem, hogy tényleg fantasztikus). Egyelőre még a tervezési fázisban tartok, mert az egészben ez az egyik legjobb dolog, hogy saját tervet is meg tudnak valósítani, így nem látom majd viszont ugyan azt a táskát egy másik biciklisnél :) Szóval egyelőre így néz majd ki – persze nem biztos hogy ez a végleges forma, de valami ilyesmiben gondolkodom.

A madarak a Liverpool FC (YNWA!) címeréből származnak (jelen esetben a bringázás szabadságát szimbolizálják), a kis magyar zászló pedig nem pártpreferencia miatt került oda. Szerintem egész pofás, persze sosem lesz tökéletes… Egyébként voltunk vásárolni (legfőképpen azért, mert szétment a teremcipőm), így most már nem csak a tiszta, de az új ruhák is növelik a szobám íróasztal körüli részének entrópiáját… De ez a természet rendje :) Mivel most sok bejegyzés volt, tessék a régebbieket is olvasni, nem csak ezt! Most úgyis megint egy munkás hét kezdődik, így nem valószínű, hogy hétközben írok.

9 thoughts on “Bagaboo – terv

  1. peti

    Szeretnék én is tervezni magamnak egy táskát, de elég hülye vagyok a számítástechnikához. Tudnál küldeni egy üres sablont nekem a pcsizmadia kukac citromail pont hu címre?

  2. Péter I. Pápics Post author

    Ha saját magadnak megtervezed photoshopban (vagy bármi más hasonló alkalmazásban) :) Nekem valahol még biztos megvan a template, ha kell, írj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.