Elkészült a Bagaboo táskám!

Nagyon megörültem, amikor hétfőn írt a srác a Bagaboo-tól, hogy elkészült a táskám, mert amikor három héttel korábban megrendeltem, nem tudta biztosra ígérni, hogy még karácsony előtt elkészülnek vele. De nagyon szép munkát végeztek, gyönyörű lett, nagyon meg vagyok elégedve vele! Persze igazából csak a karácsonyfa alatt lesz az enyém :) Ez tényleg olyan dolog, amiből nem fog mégegy ugyanilyen szembejönni velem az utcán!

A táska egyébként egy M-es futárzsák, nagyon profi (biciklis körökben úgy mondják, hogy “úri cucc”) – az alapfelszereltségen kívül van benne egy laptop-tartó (ami ugyancsak egyedi méretezésű, kivehető, stb.), egy kihajtható zseb, valamint egy szivacsos zseb a hátuljában (hogy ne nyomja a hátam a sok cucc), továbbá alul vannak extra összehúzó hevederek, hogyha csak kevés cuccot pakolok bele, akkor is minden stabilan álljon. Ha telepakolom, akkor egy hétre is elmehetek vele nyaralni. Már ha fel bírom emelni :D

A fő pánt egyébként ugyanabból az anyagból van, mint az autók biztonsági öve – csak hogy legyen valami fogalmunk arról hogy milyen tartós és minőségi anyagokból készítik ezeket a táskákat. A többit a Bagaboo oldalán el lehet olvasni (az első kép alatti linkre kattintva), nem írok feleslegesen. Viszont aki még nem találkozott ilyen tatyóval, annak kellhet egy kis magyarázat a második képen látható sok csathoz… Igazából egy videó kéne hozzá… Na majd ha tudok csinálok, de a lényeg az, hogy nagyon szuper módon van megoldva a szíjak feszítése és kiengedése!

5 thoughts on “Elkészült a Bagaboo táskám!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.