Biciklis forradalom!

Már tegnap is meglepően sok biciklis volt az utakon, de a mai nap egyszerűen hihetetlen volt, főleg délután 5 körül, amikor (20°C-ban és egy szál pólóban) hazafelé tekertem az egyetem után Józsival megmászott Gellért-hegyről. Egyébként reggel gondoltam is rá, hogy óra után fel kéne menni, de teljesen kiment a fejemből, aztán amikor kozmológia után összeszedtük a bringáinkat a szinte teljesen megtelt tárolóból, Józsi kérdezte, hogy nem megyünk-e fel, így egyből rávágtam, hogy dehogyisnem! Jó volt, emeltünk bringát is – a turisták nagy örömére!

Az MHB (Margit híd budai hídfő) előtti biciklis lámpánál vagy tíz bringással vártam a zöldet, egyikük meg is kérdezte, honnan van ilyen szuper táskám :) Korábban pedig a Petőfi híd budai oldalán az északi lehajtónál lévő lámpánál is voltunk öten, pedig eddig mindig egyedül álltam ott a pirosnál. Az meg, hogy a Margitsziget tele volt kétkerekűekkel, az már csak hab a tortán, de azért közülük sok volt, aki csak élvezetből, és nem közlekedésből tekert – nem mintha ezzel gond lenne. A Fő utcán meg 45-el mentem ;D A 19-ei Critical Mass-en így bőven megleszünk 100.000-en, ha az időjárás is mellénk áll! Nyeregbe magyar!

4 thoughts on “Biciklis forradalom!

  1. Péter I. Pápics Post author

    Köszi, de most egészen jónak érzem azt a magasabb stucnit, így még ha épp úgy szottyan kedvem, akkor tudok kényelmesebb pózban is gurulni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.