7 thoughts on “Never stop riding!

  1. Péter I. Pápics Post author

    hú, ezzel igencsak kommentháborút indítanál el, ha az oldalamat többen olvasnák ;) Bevallom a városban (egyetemre menet vagy bevásárolni) mostanában rajtam sincs bukósisak (de sapka az van :D), pedig sisakpárti vagyok, de itt annyi a biciklis és olyan az infrastruktúra, hogy nincs rá szükség. Tiszta Koppenhága. Persze amikor nem 20-al csorgok, hanem edzzek, akkor sisak nélkül egy métert se. Budapesten, vagy szimplán Magyarországon továbbra sem tekernék sisak nélkül. Itt az autós nem csap el, hanem vigyáz rád!

  2. sylverdevil

    Bevallom rajtam sincs, ha az egyetemre járok (még ha most gyalog vagyok kénytelen, mint a bogarak) vagy hasonló rövid kiruccanásra, amikor kicsi eséllyel tudok 30 fölé gyorsulni. Viszont ha edzésre megyek, kifejezetten félnék már a tudattól is, hogy egy órát bukó nélkül odaki’.

    Viszont a klipet megnézi a sok dilettáns is, akik azt hiszik, hogy f.sza lesz fixivel bukó nélkül, városban bandázni. :)

  3. Péter I. Pápics Post author

    Na az elmúlt két napban kipróbáltam milyen fixivel “közlekedni”. Tapasztalatok igen hamarosan… Csak hogy a fixisek ne mondhassák hogy mert én nem tudom az milyen érzés meg ilyenek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.