Gyümölcsös fehércsoki különlegesség

Leonidas White Chocolate & Fruit

20091223leonidaswhite

Már Mikulás előtt megakadt a szemem ezen az érdekes darabon, de csak a mostani hétvégén jutottam el odáig, hogy beszerezzem és megkóstoljam :) Nem bírtam tovább csoki nélkül… A csomag 12 darab külön csomagolt csokit tartalmaz – négyféle ízben (ezek a képen olvashatók), összesen nettó 162g mennyiségben. Az összetevők listája szerint a gyümölcs ízért 6%-nyi por felel, melynek egy része valódi gyülömcs, egy része aroma… Ez így nem túl bíztató, kicsit több természetességet várnék. A fanatikus keserűcsoki hívők szerint ez már nem is csokoládé… Inkább olyan, mintha szilárd joghurt lenne, ami a balról a második íz esetében (milyen gyümölcs az?) igen finom, de a többi is oké. A klasszikus csoki íztől azonban messze vagyunk, ezt itt ne várja senki. Összességében rendben van, az ára katasztrófa, de a maga nemében különleges. (Nem teljesen az én izlésemnek való, de ettől még nem fogom lepontozni.)

Értékelés: 4 alá (jó)
Ár: 5.25 € / 100g

8 thoughts on “Gyümölcsös fehércsoki különlegesség

  1. Bence

    Én már attól hízok, hogy olvasom a posztjaidat ezekről a finomságokról. (Tessék a kommented :-)

  2. Bence

    Ilyenkor gondolkozik el az ember, megéri-e az a csoki a futást (BTW talán nem ártana 2-3 kilót híznom, pont jókor jön ez a karácsony dolog).

  3. sylverdevil

    most, hogy j mondja, tényleg. nemrég ettem, tök jó. számomra a grapefruit és a kukorica keveréke. olyan kis szemei vannak mint a kukoricának az íze pedig az előbbire hajaz, bár nem annyira markáns. hogy csokiba milyen azt nem tudom :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.