EBBR – EKCH – EKAH

Imádok repülni :) Na de ne rohanjunk ennyire előre. A múlt hét elég jó volt mind munka, mind szabadidő szempontjából (biciklizés, kétszer tollaslabda – már saját ütővel -, majd szombat délben még egy strandröplabda is belefért)… Aztán szombat délutántól lazára vettem a dolgot, és foci VB-t néztem HD-ben (internetről alászinkronizált magyar kommentárral) vödörnyi fagylalttal (hogy én ezt a márkát miért nem találtam meg korábban!?!) meg chipsszel az ölemben :) Vasárnap (a belgiumi választások napján) délután pedig konferenciára utaztunk. Először Brüsszelből Koppenhágába repüptünk (SAS Boeing MD-80) – persze csak miután feltöltöttem a készleteimet adómentes belga csokoládéból :) A dán főváros repterének egyik újabb szárnya igen hangulatos volt (viszont a két terminál között 20 percet kellett gyalogolni – ami azért kicsit túlméretezett légikikötőre utal).

20100613ekch

Ezután Koppenhágából Aarhus-be megvolt életem legrövidebb repülőútja is (egy SAS CRJ 900 NG fedélzetén). Hivatalosan összesen 35 percig tartott a felszállás és a leszállás, merthogy a kettő között más nem is volt :) Gyönyörű idő és tiszta levegő fogadott minket.

20100613ekah

A reptérről busszal jutottunk be a városba, ahol rövid gyaloglás után a központi templom melletti szállodában lényegében egyből ágynak dőltünk. Ma már túl vagyunk egy nap előadástömegen, most vacsora, a dánok meg annak ellenére énekelnek az utcán, hogy kikaptak a hollandoktól 2-0-ra :) Majd még jelentkezem.

2 thoughts on “EBBR – EKCH – EKAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.