Kézilabda és adminisztráció

Először is voltam ma (ami már tegnap volt ugyebár) este 21:30-tól 23:00-ig kézilabdázni (ekkor van a haladó edzés). Hát nem kell a púder, nem vagyok a legjobbak között, sőt, inkább kicsivel a középmezőny közepe alatt… Ez van. Viszont találkoztam még egy magyarral :-) Kicsit furcsa volt, hogy szinte végig hollandul ment minden, és csak a legfontosabbakat mondták el angolul is, de azért mindent lehetett érteni. Sajnos kb. csupán egyetlen nagyon szép megmozdulásom volt, amikor sikerült szépen középen betörni és gólt lőni, de a góllövés utáni leérkezésnél görcsbe rándult a bal vádlim, és ott fetrengtem az alapvonalon… Úgy kellett integetnem az edzőnek (akit közben nem is láttam, csak a plafont), hogy jöjjön, és csináljon valamit… Mondanom sem kell, hogy ezután a hátralevő fél órát az oldalvonal mellet töltöttem a vádlim masszírozásával és nyújtással… De azért jól esett a mozgás, remélem a holnapi gyeplabdára már jobban lesz a lábam, bár ha nem, akkor is elmegyek, legalább megismerem a dolgokat…

  • Dél körül voltam a City Hall-ban, ahol a 10-es ablaknál bejelentettem a lakhelyemet. Most csak útlevelet kértek, más még nem kellett. Majd valamikor ki fog jönni egy rendőr leellenőrizni, hogy tényleg itt lakom-e, és majd ez után küldenek egy kis levelet, amiben megtudom, hogy mikorra kell visszamennem a City Hall-ba, hogy befelyezzem befejezzem a procedúrát.

Mára ennyi (azaz tegnapra), most azt hiszem bedőlök az ágyba. Holnap kell vásárolnom, mert kifogytam szinte mindenből – már csokim sincs (most eszem az utolsót :-D)… Egyébként újabb problémám merült fel: hova tegyem edzés után a büdös cuccomat??? Mert kár ezen mit szépíteni, mozgás után az ember ruhája nem babaillatú… A megoldás valószínűleg a pénteki mosodába-járás lesz (mert ugyebár csütörtökön is van edzésem), addig meg egy zacsiban talán nem penészedik meg a cucc. Egyébkét a lengyel csillagász srác szívesen jön velem hétvégén Bruges-be, meg máshova is, szóval nem leszek egyedül! És jön a szép idő!!! Most már szinte tuti! Lesznek fotók!!! (Lekopog)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.