Egy szép őszi nap

Szerdán a kézilabda nem volt olyan jó, valahogy nem élvezem annyira, mint régebben. Főleg az zavar, hogy ha irányítót játszom, nem tudom a megszokott utasításokat kiadni, mert a) nem tudom hogy van angolul, b) még a pozíciókat is máshogy hívják. De azért nem hagyom abba. Ha már a sportnál tartunk, akkor gyorsan még elmesélném, hogy a gyeplabda viszont elég jó volt tegnap, főleg hogy érzem milyen sokat fejlődtem az utóbbi hetekben! Az edző már azt is felajánlotta, hogy menjek át a csoport “more experienced” felébe, de én úgy gondolom, hogy a kezdőbbekkel jobban meg tudom tanulni az alapokat, úgyhogy maradtam.

leuven_007.jpg

Tegnap egyébként nagyon szép idő volt, időben felkeltem, és nyakamba vettem a várost – meg a fényképezőgépet. Elmentem olyan helyekre, amiket még nem fotóztam le, vagy amerre még nem is jártam. A képek már fenn vannak a Flickr galériámban, nem olyan nagyon sok (41 db) úgyhogy kényelmesen meg lehet nézni őket. Ebéddel együtt déltől délután négyig voltam a levegőn. Szép volt, jól is éreztem magam, sokkal jobb volt, mint bent poshadni az egyetemen a gépteremben :-) Nem tudom említettem-e korábban, de már az utcákat is elkezdték karácsonyi díszbe öltöztetni, nagyon szép lesz minden!

Most kaptuk meg a Research Project munkánk értékelését. A mienk lett a legjobb :-) A mindennapi munkára 18/20 pontot kaptunk – elértük a tudományos célokat, keményen dolgoztunk, független saját script-eket használtunk és nem az előre megírtakat. Az írott report-ra 17/20 pontot kaptunk – az angolunk magas színvonalú, és csak nagyon kevés hibát vétettünk. A prezentációra is 17/20 pontot kaptunk – tökéletes volt az időbeosztásunk, jó a stílusunk, mindig a hallgatóság felé néztünk, és az angolunk is jó volt. A kérdések megválaszolására 16/20 pontot kaptunk, mert a kérdések többségét megválaszoltuk ugyan, de ahol nem tudtuk a választ, ott nem tudtunk “magyarázkodni”. Overall: “very good project, innovative results, well done. Final score 17.5/20”

2 thoughts on “Egy szép őszi nap

  1. Gelencsér Zsuzsanna

    Szia!

    Miért is nem csodálkozom, hogy a Ti projectetek lett a legjobb? Szívesen megnézném a feldíszített Leuvent, csak ne lenne olyan messze!

    Ez a kép nagyon tetszi, majd este megnézem a többit is.

    Anyu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.