Belga marcipán

Nem most ettem, hanem pár napja, de mivel az otthoni net éppen halott, és eddig nem is volt időm, most innen az egyetemről élesítem be a következő csokis bejegyzést. Egyébként majd holnap még írok egy rendeset is az utolsó itteni hetemről. Kitartás, mindjárt otthon leszek!

Côte d’Or Spécialités – Marzipan

csokiteszt_005.jpg

Régebben nem voltam egy nagy marcipán rajongó, de mivel Flóra szereti, és kap is néha, azért azt meg szoktam kostolni :-) Szóval gondoltam mi lenne ha megkostolnék egy táblával itt, hátha finom. Mivel már két napja nem ettem csokit, megérett a dolog a cselekvésre. 125g-os, egyébként kívülről szokványos Côte d’Or csomagolás, belül viszont van egy kis turpisság. Ezen a táblán nincsenek kockák, hanem egy darab nagy 50%-os csokiban megfürdetett marcipántömböt rejt a csomagolás. Illata finom (azt mindig is szerettem a marcipánban). Nagyon puha az egész, az íze is igen kellemes, lágy marcipán, és a csoki sem túl édes vagy keserű rajta, ráadásul jó vékony is, így nem nyomja el a töltelék ízét. Talán a legjobb marcipános csoki amit valaha ettem (ugyan túl sokat nem ettem).

Értékelés: 5 (jeles)
Ár: 1.41 € / 100g

6 thoughts on “Belga marcipán

  1. Mama

    Na, most már tényleg csak órák kérdése, hogy otthon legyél.Remélem, ha megjössz, jelentkezel! / A marcipánt én is szeretem%/
    Puszi: Mama

  2. Anyu

    A marcipános csoki az egyik kedvencem……
    Már csak kettőt alszol ott. Tarts ki!

    Puszi!
    Anyu

  3. Flora

    Kedves nagyon buta parom!

    Ezt a csokit mar probaltuk egyutt is, tehat tul nagy meglepetes nem lehetett, en vettem, amikor kint voltam Nalad – amikor Brusszelben voltunk. Mar akkor is nagyon szeretted! (Majdnem, mint engem! :))

    Puszil: Flora, aki a marcipanos csokit nem csak kapni szokta…

    Ps: bocs az ekezetek hianyaert, a munkagepemrol irok angol billentyuzettel… Nyugi megyek aludni, nem dolgoztam, csak kiprobaltam vegre, hogy itthonrol is be tudok-e jelentkezni a benti rendszerbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.