Koncert, túra

Péntek este voltunk Flórával a Művészetek Palotájában a Szájról Szájra és a Suden Aika (Finnország) koncertjén. Nagyon jó volt, népzenei elemeket és szövegeket dolgoztak fel és hangszereltek meg, és a végén a két csapat együtt is előadott pár dalt a finnugor barátság szellemében :-) Nagyon sok egyedi hangszert használtak, ami kellemesen különleges hangzásvilágot teremtett a dalaikban. És az egészben a poén az, hogy 200 Ft-os diákjeggyel ültünk a legelső sorban!

2008budaitrapptt.jpg

Szombaton voltam a Budai Trapp elnevezésű teljesítménytúrán, ami főleg a kristálytiszta időnek köszönhetően nagyon jó volt. A fenti kép az Újlaki-hegyről készült. Szokás szerint elkészítettem a leírást is (ahol van szintmetszet meg Google Earth file is). Aztán este Tündiékkel teázni voltunk, bár én forró csokit ittam – mogyorós fehércsokisat. Ez volt életem eddigi legjobb forrócsokija! Ma pedig vettem floorball ütőt (Exel Scream 3.6) – mi sem mutatja jobban, hogy ez a sport népszerűbb Magyarországon, mint a gyeplabda, hogy van külön bolt, ahol mindenféle felszerelést lehet vásárolni (és fele annyiba sem került, mint a gyeplabda cuccom)!

One thought on “Koncert, túra

  1. mtamas

    Köszönöm a kellemes társaságot a túrán, remélem hamarosan megismétetjük! Gratulálok a honlapjaidhoz is, nagyon igényesek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.