Kozmológia ZH, meg egyebek

Tegnap megvolt az utolsó szakdolgozati konzultációm, kijavítottuk az utolsó hibákat, megbeszéltük az utolsó részleteket, így terveim szerint hétfőn köttetek, és szerdán az utolsó vizsgám (mert a szigorlat meg az államvizsga az nem vizsga, ez köztudott) előtt/után leadom. Éjjelbe nyúló és hajnalban folytatódó tanulás után a mai kozmológia ZH nem okozott különösebb gondot, hiszen utolsó félévben nem is szokás túlságosan megnehezíteni a diákok dolgát ugyebár ;) Egyébként a tanári asztalnál ültem, mert mire megérkeztem, máshol már nem volt hely… Megkönnyebbülve így festettünk a padok közt töltött utolsó (negyedéveseknek fityiszt) perceinkben.

Ezután a tetőteraszon kísérleteztünk kóla és mentolos cukorka vegyítésével (szakirodalom itten olvasható), a reakció lezajlott, de nem volt elég heves. Okait nem vizsgáljuk a továbbiakban :D Aztán pizza, majd sör és jóízű beszélgetés egy füstös kocsmában (minden ruhám bűzlik, de nagyon jól éreztük magunkat). Holnap még felveszem az INDEX-em, aztán kezdődik a vizsgaidőszak. Az utolsó!

3 thoughts on “Kozmológia ZH, meg egyebek

  1. Péter I. Pápics Post author

    Ó, öröm é bodottá, hogy Kátya is megtalálta a blogom ;) Mondjuk ha komment alapján vesszük, akkor én sem találtam meg még az övét, pedig dehogynem, csak még nem buktam le, mint olvasó :D Egyébként meg lájt volt az a kóla, csak a mentos volt kevés, meg a kóla is. Majd legközelebb már jobb lesz ;) (És akkor majd a videót is felteszem, mert ezért a mostaniért nem volt érdemes…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.