Az éjféli nap

Aurus blogján találtam rá a minap a svéd The Sounds zenekarra. Legújabb albumuk, a Crossing The Rubicon egyszerűen fantasztikus, nem egy számot hallgattam már rongyosra róla az elmúlt 24 órában. Ha azonban csak egyet ajánlhatnék, akkor az minden bizonnyal a Midnight Sun lenne… Alább egy másik szám, amihez van videó is :)

És ha már az éjféli napnál tartunk, akkor olvasásra és megtekintésre erősen ajánlom a 100 nap bringa oldalt, mely egy lelkes kerekes (és hozzá-hozzá csatlakozók) emberfeletti tekerésének folyamatosan frissülő naplója (ugye mikre nem képes a mai technika). A teljes táv 8000 km felett lesz, most járnak Norvégia legészakibb pontjánál – ahol nincs ilyen kánikula, mint itt. Érdekesek és – nem utolsó sorban – igen tanulságosak a leírásaik, és gyönyörűek a képeik! Egy ilyen túrára útra kéne egyszer elmenni. Vagy legalább valami hasonlóra…

4 thoughts on “Az éjféli nap

  1. 100napbringaÁrpesz

    Halihó!

    Ez tényleg jó muzsika! Viszem magammal Nordkappra, még épp olvastam a kommented az oldalon. Majd körülnézek a Te oldaladon is, de nem most, majd hideg téli estéken, később… Most first of all, Enjoy the ride!

    Mindenesetre nagyon köszönöm a zenét. Még nem ment le végig első hallgatásra a Midnight Sun, de már nagyon tetszik.

    Üdv,
    Árpesz from near Honningsvag, Sarnes, from the house of Arnt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.