Knog N.E.R.D.

Kütyüfüggő vagyok. Ez van. Ja, és ezer bocs a kedves osztrák és ausztrál kollégáktól, de valahogy a magyar szövegben Ausztriát jelöltem meg a termék származási helyeként Ausztrália helyett… Mea culpa… (Csak hogy el ne vesszen a történelem útvesztőiben, pénteken a falmászás után – 4a, 5a, 5a, 4b, 5a – voltunk gofrizni és sörözni, így egy újabb ízzel ismerkedtem meg: Tripel Karmeliet.)

11 thoughts on “Knog N.E.R.D.

  1. Péter I. Pápics Post author

    És ma már élesben is ezzel tekertem, nagyon jóóó! A szilikon meg valószínűleg bírni fogja, a narancssárga bigyó a kormányom másik felén egy első villogó, az is Knog és az is ilyen szilikonpántos, naponta fel-le teszem, már lassan fél éve, és semmi probléma nincs vele. Orvosi minőségű szilikonnal dolgoznak ugyanis :)

  2. sylverdevil

    nekem az eddigi etalon a cateye velo8, kettő is van, azaz inkább másfél és további egy fél. (egy a montin, egy konzol az outin és egy -az én hibámból- nem működő a fiókban)
    ettől én speciel félnék (mármint a konstrukciótól), de hogy írod, minőségi a szilikon, így már azért nagyobb a bizalmam iránta.
    tud átlagot mérni egyébként? annyira király, hogy 4-5 ezres órákba nem teszik bele a funkciót, csak hogy a drágábbat vedd… bezzeg a régi cateye tomo xc (aminek pedig csak az órája van meg, a konzolt bringástól lopták el)!
    az egérmozit ki lehet kapcsolni, vagy mindenképp váltogatni fogja az épp mutatott adatokat? :)

    és egy építő jellegű kritika: az utolsó snitt (asszem az, bár a videót nem most néztem) kissé hosszú lett :)

  3. Péter I. Pápics Post author

    A Pesten levő bringán nekem is a Velo 8-as van, itt egy Cateye Strada, de a decemberi nagy hidegben eltörött a konzolon a pöcök, ami ott tartja az órát. Tanulság: -10°C-ra nincs hitelesítve… :S Így vennem kellett volna egy új konzolt (óra természetesen szuper állapotban van, elraktam a fiókba), viszont ezzel a Knoggal már egy ideje szemeztem, gondoltam kipróbáljuk :) Egyébként meg mindent mér, még jó hogy, 79 €-ért minimum magátol kéne mennie a bringának tőle… Na de ezeket tudja:

    Multibike Selection (A és B kerékmérettel is használhatod)
    Current Speed
    12/24 Hour Clock
    Trip Distance
    Average Speed
    Maximum Speed
    Relative Speed Gauge (mutatja hogy az átlaghoz és a maximumhoz képest mekkora tempóval mész – látványos)
    Distance Per Day (éjfélkor automatikusan nullázódik)
    Odometer
    Auto Scan (váltogatja automatikusan hogy mit mutat a sebesség felett, de csak ha erre a módra állítod – természetesen)
    Display Backlight (álmaim valóra váltak a háttérvilágítással)

  4. sylverdevil

    az éjfélkor nullázódástól szerintem megőrülnék, ha elfelejtem felvinni az excel táblába az aznapi tréninget :)
    mondjuk igen, annyiért ez a minimum, hogy tudja. :)

  5. Péter I. Pápics Post author

    Nono, azért van az Odometer (összes) Trip distance (ezt akkor nullázod amikor akarod) és a Distance Per Day hogy semmit ne veszíts el. Alapból csak az Odo meg a Trip szokott lenni, szóval :) És az átlagok meg minden a Trip-hez tartoznak, szóval azt nem nullázza a napi, és ahhoz csak km tartozik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.