Sportosak vagyunk…

Külső szemlélő számára talán már kissé túlságosan is. Tegnap este két órás floorball edzés, ma előbb a szokásos Leuven-Mechelen-Leuven biciklis edzőtáv, aztán pedig falmászás (5a, 5a, 5b, 5b, alább pedig két héttel ezelőtti – nagyonhosszúhajas – kép) :) A biciklis edzésekről tényleg fogok részletesebben is írni, csak hát ahogy az sejthető, időm az nem sok van…

20100227climbing

Holnap délután pedig floorball bajnoki, szóval most pihenek kicsit (eszem és TV-zek), de egyáltalán nem érzem magam fáradtnak. Csak mondjuk háromszor annyit kell ennem mostanság, mint alapesetben… Három tükörtojás reggelire, ebédre is és vacsorára is valami meleg étel, és akkor sport közben még eltűnik egy pár energiaszelet is, plusz a szokásos napi átlag egy tábla csoki… És néha még így is éhes vagyok este, szóval lefekvés előtt megint csak muszáj ennem valamit (pl. alma sajttal ilyenkor nagyon jó). Egy hét múlva ilyenkor már La Palmán vagyok ;)

2 thoughts on “Sportosak vagyunk…

  1. Encsi

    Csodálom, hogy hogyan jut ennyi mindenre időd és energiád :) De jól vettem észre, hogy ott ez a normális? (Mármint, hogy a többség sportol valamit)
    Elég lusta vagyok sajnos, viszont ez a csokis dolog ösztönözni fog: többet mozgok, több csokit ehetek :D

  2. Péter I. Pápics Post author

    Igen, ez itt jóval normálisabb, mint Magyarországon… Egyébként pedig összességében nem is olyan sok sport ez, hétközben most csak egy biciklizés volt, semmi több (péntek este már nem számít hétközbennek). Ráadásul La Palmán két hétig nem igen fogok sportolni (leszámítva a napi sétát a távcsőig meg vissza), szóval most kell. A többieknek én is azt mondom, hogy azért sportolok ennyit, hogy több belga csokit ehessek :D (És ebben van is valami igazság ;D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.