Vegyes napok

Kisebb mennyiségben sokkal finomabb ez a csoki, úgyhogy legközelebb nem lesz ilyen nagy összehasonlítgatás, csak kisebb. Főleg azért is, mert a megbontott csoki gyorsabban elfogy, mint a bontatlan, és ez bizony veszélyes… Vasárnap egyébként elég csúnya, mondhatni ítéletidő volt. Szakadt az eső, süvített a szél, esernyőt megpróbáltam használni, de hamar kifordult és parabolaantennát játszott a kezeimben. Az eső elől meg mindenki a mosodába menekült, így most először várnom kellett, mire üres lett egy gép.

Hétfőn nagyon produktív napom volt (pedig egy nagyon rossz álommal kezdődött), Steven-nel befejeztük a Milky Way Galaxy feladat írásos részét, és utána én még a prezentációt is összeraktam. Ráadásul a fennmaradó időben találtam még egy hasznos referenciát is a dolgozatunkhoz, szuper ábrával :-) Este zivatar volt (nem semmi így decemberben), aztán tévéztem – szokás szerint a VT4-et néztem, ahol a Bruce Almighty-t adták. Jókat nevettem.

A tegnapi produktivitást ellensúlyozandó ma nagyon pocsék napom volt. Egyszerűen alig haladtam valamit, csupán az elintéznivalóimat rendeztem el. Kicsit el is ment a kedvem napközben ettől az egésztől, de ez csak azért volt, mert tegnap meg olyan jó napom volt. Nagy volt a kontraszt. Jó lenne már otthon lenni Flórával meg a többiekkel. Egyébként meg délután majdnem szívbajt kaptam, mert óra közben kivágta a szél az ablakot, a nyomás pedig ledöntött egy szegélyre feltámasztott keretezett képet, ami úgy 10 centire suhant el mellettem, mielőtt földet érve ripityára tört volna… Tiszta üvegszilánk lett minden. Ma este is tévéztem. Szokásos felállás: The Simpsons, Friends, aztán pedig a Vertical Limit című nagyon gagyi film… A vacsorámat általában a Friends-hez szoktam igazítani. Örök kedvenc.

sc08logo.gifEgyébként ma kezdődött el az ORF Ski Challenge ’08! Röviden ez egy internetes, ingyenes síbajnokság. Nem egy csúcsgrafikás, de élvezhető (és néha, amikor az ember sorozatosan bénázik, akkor kissé idegesítő…) síprogram az ember PC-jén, amin a lehető legjobb időt kell elérni, és ezzel a világ más tájairól versenyzőket lehetőleg megelőzni. 5 különböző pályán kell majd versenyezni, egyelőre csak az első érhető el, és egyelőre csak a kvalifikáció. Maga a verseny mindig akkor van amikor azon a helyszínen a valóságban is lebonyolításra kerül az adott világkupa futam. Tapasztalataim szerint az első 10000-be való bekerülés már jó eredménynek számít… Egyébként az a legjobb a dologban, hogy ha pl. az ember ismerősei is játszanak, akkor a legjobb csúszásuk “szelleme” is megjeleníthető a programban, és akkor a saját csúszásunk közben azt is láthatjuk, így ismerőseinkkel versenyezhetünk – esetleg elleshetjük a technikájukat. A 2006-os verzióban tesómmal órákat kergettük egymást a lejtőkön, természetesen presztízsjelleggel :-D Vigyázat, vizsgaidőszakban ártalmas lehet! Én szóltam… Síbolondoknak kötelező!!!

2 thoughts on “Vegyes napok

  1. Anyu

    Szia!

    Soha semmi program, csak a TV. Társaság? Nem kell ám mindig másokra várni, Te is szervezhetsz közös programokat!

    Puszi!

    Anyu

  2. Flóra

    Szia!

    Valahogy a periódusos rendszer esete jutott eszembe… Azért vigyázz magadra!
    A tévézés és síprogram kapcsán no comment.

    Gyere haza végre!!!

    Flóra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.