Heti elszámolás

Egész héten dolgoztam, így csak mostanra lettem kész a nyaralási fotók Photoshop-olásával és flickr-re való feltöltésével (utóbbit tapipaddal, mert az egeremet fent felejtettem az Intézetben), mivel esténként már nem sok erőm volt huzamosabb ideig ezzel foglalkozni… Legegyszerűbben talán ezen az oldalon elindulva tekinthetők meg – alul kell lapozni. Szerintem szépek lettek, de a kritikákat jól viselem :-) Képaláírások (most még) nincsenek, de minden fotó alatt a “Map” linkre kattintva meg lehet nézni a készítésük pontos helyét (a folyton bekapcsolt GPS-nek köszönhetően)!

Az olimpia megnyitója nagyon szép volt, sajnos/szerencsére csak az esti ismétlést tudtam megnézni, így a több mint egy órás bevonulásnak csak egy igen megvágott verzióját láttam. Most meg az Eurosport-on megy a megnyitó, de csak háttérzajnak, nem áll szándékomban még egyszer végignézni. Csak a HD TV hiányzik…

Vasárnap és hétfőn olimpianézés (Hajrá magyarok!!!) és pihenés helyett kéktúrázni fogok Kőszeg környékén, szóval az estéken munka után megint lesz mivel foglalkoznom… Bár jövő héten két délután/este is ismerősökkel találkozom, úgyhogy nem tudom mikor lesz időm a “papírmunkára”. Na jó, tudom :-( Sajnos hétvégén nem megyek a Retyezátba, mert már nem volt hely menedékházba, és sátrazni most nagyon nem lenne kedvem… Szóval majd akkor… Most viszont alvás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.