PhD meg egyebek

Éjfél körül elküldtem a PhD-jelentkezésemet Belgiumba. Remélhetőleg meg is érkezett (és nem nyelte el az internet kábel-rengetege), és ugyancsak remélhetőleg a két támogató-levelet is időben elküldik/elküldték az érintettek.

Breaking News (2009.02.13. 1153Z): megkaptam a visszajelzést, hogy megérkezett a pályázatom minden eleme, és majd értesítenek, ha meghozták a döntést.

Sajnos a náthám a pár nappal ezelőtti “már majdnem elmúlt” állapotból a “rosszabb mint volt” állapotba váltott, így kénytelen voltam elmenni orvoshoz, szóval most amíg nem vagyok megint 100%-os, nincs se edzés, se biciklizés (se egyetem). Jövő hétvégére mindenképpen meg kell gyógyulnom, mert akkor Veszprémben már (remélhetőleg) végleg, matematikailag is megnyerjük az OB II-t. (Közben megérkezett a már régebben beígért csapatkép is, itt lehet megtekinteni.)

Nem túl nagy gond egyébként (az edzéskihagyást leszámítva), hogy itthon kell maradnom, tegnap úgyis jó egy havi munkát előre megbeszéltünk a témavezetőmmel, szóval van mint dolgoznom a szakdolgozatommal (meg cikkeket is kellene olvasnom hozzá)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.